+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL DVOŘÁK Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 56 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    86%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 29.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 26.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • celková spokojenost

  • málo místa v garážích pro větší auta

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Šrámková

Gruppe von Freunden, 10.8.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
52 %
  • poloha hotelu přímo na náměstí milý personál

  • Tento hotel se prezentuje jako čtyřhvězdičkový. Upřímně, horko těžko by odpovídal třem hvězdičkám. Dostali jsme mezonetový pokoj, kde byla ložnice pod střechou. Jediné okno v ložnici se nedalo otevřít a žaluzie na něm nebyla. I přes noc bylo v místnosti přes 30°C, takže spát se tam nedalo. V koupelně bylo sice čisto, ale z vany skoro odpadávalo obložení a když do ní člověk vlezl, tak bylo cítiti, jak se vana houpe. Špatně odtékaly odpady. Koberec v pokoji byl hodně znečištěný, lépe nedomýšlet čím. Lustr v obývací části neměl všechny kryty na žárovky, všude popraskané a flekaté zdi. V hotelu, který má 4* bych k snídani očekávala něco kvalitnějšího než nejlevnější šunkový salám a vysočinu.

Personál
9
Služby
5
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Zdeněk

Älteres Paar, 7.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • V tomto hotelu je příjemný a ochotný personál. Je zde čisto. Snídaně jsou bohaté a chutné.

  • V hotelu Dvořák jsme byli ubytováni už vícekrát. Při posledních dvou pobytech jsme měli problém s parkováním v podzemní garáži. Ačkoliv parkování bylo v ceně pobytového balíčku, nebylo možno zaparkovat na vyhrazených místech určených pro hosty hotelu.Bylo nám na recepci hotelu řečeno, že vzhledem k tomu,že následující den je státní svátek, můžeme si auto zaparkovat na místech vyhrazených pro firmy. Na dveřích hotelu u podzemní garáže, je ovšem oznámení,že auta parkující na jiných místech než hotelových budou zablokovány. Tahle situace nám vadí a je pro nás stresující. Čekat jestli bude naše auto zablokováno a kdo za to ponese následky. Na pokoji v koupelně by bylo vhodné vyčistit sprchovou hlavici, která je silně zanešena vodním kamenem a tudíž sprchování s ní je fakt zážitek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Älteres Paar, 18.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Byli jsme pouze na jednu noc, což nedává možnost zcela objektivního hodnocení. Příjemné byly recepční. Poloha hotelu je též výborná. Snídaně dobrá, ikdyž na čtyřhvězdičkový hotel by mohla být ještě rozmanitější (ovoce, zelenina, pečivo).

  • Nemile nás překvapila omezená možnost parkování s ohledem na výšku vozidla. To jsme na webu nezjistili a kvůli možnosti krytých garáži jsme hotel též vybírali. . Max . výška je 200cm, my máme vozidlo 203cm, tak jsme museli hledat jinou možnost. Pokoj i koupelna byly udržované, nicméně na 4hvězdičkový pokoj by potřebovaly už trochu obnovit. Též prostředí chodeb a výtah bývá ve 4hvězdičkových hotelech reprezentativnější.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 7.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Josef

Älteres Paar, 18.12.2016

Uvaly Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Necistota sprchoveho koutu

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 9.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Na čtyř hvězdu vypadá jak ubytovna

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonymus

Einzelreisende, 4.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Familie mit kleinen Kindern, 3.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 27.2.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

petr

Einzelreisende, 5.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jan Štefek

Einzelreisende, 17.1.2016

Kozlovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.1.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 20.12.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 21.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František

Älteres Paar, 31.10.2015

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Velice příjemný a ochotný personál

  • Znečištěné koberce - fleky nepůsobí dobrým dojmem

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 27.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 27.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ke kvalitám hotelu nemám připomínek, starší hotel, ale čistý, v prostředí středu města, což je veliký bonus. Bohužel jsem se nemohla zúčastnit z časových důvodů snídaně, takže kvalitu snídaně nemohu posoudit. Snad příště.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.