+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL DVOŘÁK Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 55 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    86%
  • Оборудование

    83%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 29.8.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • celková spokojenost

  • málo místa v garážích pro větší auta

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kateřina Šrámková

Группы друзей, 10.8.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
52 %
  • poloha hotelu přímo na náměstí milý personál

  • Tento hotel se prezentuje jako čtyřhvězdičkový. Upřímně, horko těžko by odpovídal třem hvězdičkám. Dostali jsme mezonetový pokoj, kde byla ložnice pod střechou. Jediné okno v ložnici se nedalo otevřít a žaluzie na něm nebyla. I přes noc bylo v místnosti přes 30°C, takže spát se tam nedalo. V koupelně bylo sice čisto, ale z vany skoro odpadávalo obložení a když do ní člověk vlezl, tak bylo cítiti, jak se vana houpe. Špatně odtékaly odpady. Koberec v pokoji byl hodně znečištěný, lépe nedomýšlet čím. Lustr v obývací části neměl všechny kryty na žárovky, všude popraskané a flekaté zdi. V hotelu, který má 4* bych k snídani očekávala něco kvalitnějšího než nejlevnější šunkový salám a vysočinu.

Personál
9
Služby
5
Čistota
5
Komfort
4
Cena/kvalita
3

Zdeněk

Пожилые пары, 7.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • V tomto hotelu je příjemný a ochotný personál. Je zde čisto. Snídaně jsou bohaté a chutné.

  • V hotelu Dvořák jsme byli ubytováni už vícekrát. Při posledních dvou pobytech jsme měli problém s parkováním v podzemní garáži. Ačkoliv parkování bylo v ceně pobytového balíčku, nebylo možno zaparkovat na vyhrazených místech určených pro hosty hotelu.Bylo nám na recepci hotelu řečeno, že vzhledem k tomu,že následující den je státní svátek, můžeme si auto zaparkovat na místech vyhrazených pro firmy. Na dveřích hotelu u podzemní garáže, je ovšem oznámení,že auta parkující na jiných místech než hotelových budou zablokovány. Tahle situace nám vadí a je pro nás stresující. Čekat jestli bude naše auto zablokováno a kdo za to ponese následky. Na pokoji v koupelně by bylo vhodné vyčistit sprchovou hlavici, která je silně zanešena vodním kamenem a tudíž sprchování s ní je fakt zážitek.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.3.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Пожилые пары, 18.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Byli jsme pouze na jednu noc, což nedává možnost zcela objektivního hodnocení. Příjemné byly recepční. Poloha hotelu je též výborná. Snídaně dobrá, ikdyž na čtyřhvězdičkový hotel by mohla být ještě rozmanitější (ovoce, zelenina, pečivo).

  • Nemile nás překvapila omezená možnost parkování s ohledem na výšku vozidla. To jsme na webu nezjistili a kvůli možnosti krytých garáži jsme hotel též vybírali. . Max . výška je 200cm, my máme vozidlo 203cm, tak jsme museli hledat jinou možnost. Pokoj i koupelna byly udržované, nicméně na 4hvězdičkový pokoj by potřebovaly už trochu obnovit. Též prostředí chodeb a výtah bývá ve 4hvězdičkových hotelech reprezentativnější.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 7.1.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Josef

Пожилые пары, 18.12.2016

Uvaly Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Necistota sprchoveho koutu

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 9.12.2016

Čeština

  • Overall rating
40 %
  • Na čtyř hvězdu vypadá jak ubytovna

Personál
8
Služby
2
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

одинокий путешественник, 4.12.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Семья с маленькими детьми, 3.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 27.2.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Štefek

одинокий путешественник, 17.1.2016

Kozlovice Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.1.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 20.12.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.11.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

František

Пожилые пары, 31.10.2015

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Velice příjemný a ochotný personál

  • Znečištěné koberce - fleky nepůsobí dobrým dojmem

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 27.10.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 27.8.2015

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Ke kvalitám hotelu nemám připomínek, starší hotel, ale čistý, v prostředí středu města, což je veliký bonus. Bohužel jsem se nemohla zúčastnit z časových důvodů snídaně, takže kvalitu snídaně nemohu posoudit. Snad příště.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Novák

Пожилые пары, 21.8.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Mohu doporučit, kvalitní hotel.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.